O nama

Moderan enterijer


Nameštaj napravljen sa strašću
za ljude sa strašću


Doo Ebanovina posluje u oblasti proizvodnje trpezarijskih stolica i baštenskih garnitura od 10.04.1987. godine. Počela je kao Samostalna zanatska radnja Dragan Spasić PR, a od 04.01.2012. je prešla u Društvo sa ograničenom odgovornošću Ebanovina, Kruševac, Cerova bb.

Osnovni program je izrada trpezarijskih stolica više vrsta, ali je vremenom, pre svega kvalitetom svojih proizvoda kao i proširivanjem delatnosti, našla svoje mesto i u izradi baštenskih garnitura od bukovine i čamovine, na probirljivom tržištu. Danas se u proizvodnim, dobro opremljenim pogonima sa savremenim mašinama, vrši obrada i izrada vrlo kvalitetnih proizvoda od drveta, kao i kombinacija drvo - metal baštenskih garnitura za kupce u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Nemačkoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

U perspektivi je i proširenje delatnosti iz drvo - prerađivačke delatnosti, uvođenjem novih tehnologija i drugih asortimana. Dugogodišnje iskustvo u obradi drveta su garant kvaliteta proizvoda, kao i referenc lista kupaca, zadovoljnih dugogodišnjom poslovnom saradnjom.

Dragan Spasić

Osnivač. Vlasnik i pokretač,
onaj od koga kreću sve akcije...
Postojimo i radimo, sada već preko 30 godina.
A to nije malo. To je veliki deo jednog ljudskog veka, vreme utrošeno u razvoj vizije, u realizaciju velike želje i htenja.
Posvećenost poslu, ljubav prema drvetu, poštovanje klijenata, to su principi kojih smo se držali od samog početka.
Nije bilo lako, jer radili smo u vremenima koja su obeležile kriza, tranzicija, ratovi... I pored toga, i uprkos svim problemima, mi smo i dalje na tržištu. I dalje radimo, i dalje napredujemo.
I to je ono što nas predstavlja u najboljem svetlu. Kao i ogroman broj ne više klijenata, već prijatelja sa kojima radimo.

Srećko Terzić

Pravi čovek za ovaj posao.
Jednostavno je - najvažnija je ljubav prema poslu.
Stolarski zanat traži mnogo od čoveka.
Ali, mnogo i daje. I to se ne može objasniti nekome ko nije osetio miris piljevine pri ulasku u radionicu, dodir kvalitetno izrađenog elementa, ili osećaj zadovoljstva kad komad bude savršen posle obrade.
Možda nekome deluje čudno, ali nama je važno da na posao dođemo bez opterećenja, da dan započnemo i završimo onim što volimo, da sve što radimo ima svoj oblik i svoju primenu.
Bavimo se poslom koji volimo, kome smo maksimalno posvećeni, i koji nas ispunjava u potpunosti. A to je sasvim dovoljno za jedan dobar život.

Potvrda boniteta

Ono što radimo, radimo sa maksimalnom posvećenošću...
To potvrđuju i ocene kojima nas ocenjuju drugi.
O tome govori i najveća moguća ocena prilikom ocenjivanja boniteta za 2017. godinu
Trudićemo se da zadržimo najviši kvalitet usluga i proizvoda, kao i najbolji mogući odnos sa svojim komitentima i saradnicima i u godinama koje dolaze.
Jer, samo zajedno možemo napred i možemo bolje.